Ahad, Februari 20, 2011

selamat hari lahir yang ke-44, Kurt Cobain

Kurt Cobain.
test sketch, poster colour on drawing paper.
c. 2002. Jay Harun.

7 ulasan:

  1. letak gambar jer... citer la sikit kenapa dia bunuh diri? aku pun dah ingat2 lupa kisah dia.

    BalasPadam
  2. aku letak gambar ni pasal gambar ni aku yang lukis. aku taknak citer pasal kenapa dia bunuh diri sbb hari ni birthday dia. so celebrate la kenangan best dari dia. okeh?

    lgpon kematian dia byk org percaya dia kene bunuh dari dia bunuh diri sbb byk bende yang cam tak selari dgn kes bunuh diri. ko google la. website plg bagus utk bace http://www.justiceforkurt.com/ dgn http://www.cobaincase.com/ selamat membace.

    BalasPadam
  3. Bila nak approve aku kat FB nih.. dah lama menunggu..

    BalasPadam
  4. aiyakk!! name ape ek kt fb tu?

    BalasPadam
  5. nama ko aku carik jumpa jay jehan gambar kete merah kan? aku Jalalludin Hussin.

    BalasPadam
  6. KAHKAHKAHKAHKAH!!!!!! KO DAH SALAH ORANG!!! KAHKAHKAHKAH!!!! PATUTLA TAK DAPAT APPROVE! KAHKAHKAH!! TAK PENAH2 AKU PAKAI GAMBA KETE MERAH!! KAHKAHKAHKAH!!!

    ehem. nama fb aku same dgn nama kt blog ni...hihihi..

    BalasPadam
  7. epi besday kurdt!! sama tua cam amy search neh..

    BalasPadam